Vreme za prihodnji teden, ko nas bo prešla tudi hladna fronta

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Izrazitejša višinska motnja nas bo najverjetneje dosegla v petek, navaja ARSO.
Oglej si celoten članek

Na Agenciji RS za okolje ( ARSO) so objavili najnovejšo vremensko napoved, v kateri nam za zvečer in ponoči napovedujejo pretežno jasno vreme.

Tudi jutri, v nedeljo bo precej jasno, verjetnost popoldanskih neviht je zelo majhna, temperature pa bodo zelo poletne, od 27 do 33 °C. Vedno bolj toplo je tudi morje, ob 16. uri so mu v Kopru izmerili 23,5 stopinj...

Začelo se bo na severu

Za ponedeljek nam vremenoslovci sprva napovedujejo še sončno in vroče vreme, vendar se bodo popoldne še začele pojavljati nevihte in plohe.

Te bodo najprej zajele kraje na severu in se kasneje širile proti jugu. Zapihal bo okrepljen severni veter. V torek bodo sprva še manjše padavine, čez dan se bo delno zjasnilo, so zapisali. Dnevne temperature na ta dan ne bodo bistveno padle, ne pod 26 stopinj. 

Hladna fronta prihaja v petek

 

"Izrazitejša višinska motnja nas bo najverjetneje dosegla v petek. Ob koncu tedna bomo za krajši čas pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, ki se bo k nam razširilo od zahoda."

V sredo in v četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem popoldne bodo krajevne nevihte. Najvišje temperature bodo od 25 do 30 °C. V petek nas bo verjetno prešla hladna fronta s padavinami, sprva bodo tudi nevihte. V soboto kaže na stabilnejše vreme, v nedeljo pa se bo verjetnost za krajevne nevihte spet nekoliko povečala, navaja ARSO. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:23 28. Junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.