Vrh koalicije tudi zaradi patrij

Foto: Žurnal24 Zares zaradi patrij zahteva sklic vrha koalicije.
Poslanska skupina Zares zahteva sklic vrha koalicije, na katerem želijo v okviru oblikovanja proračuna oblikovati tudi stališče o višini sredstev za nakup patrij.
Oglej si celoten članek

Druga največja koalicijska stranka tako v pismu premierju Borutu Pahorju zahteva, da bi še pred sprejetjem proračuna za leti 2010 in 2011 na koalicijskem vrhu opravili temeljito razpravo o nakupu patrij. Po besedah vodje PS Zares Cveta Zalokar Oražem bi morali v okviru oblikovanja proračuna oblikovati tudi stališče o višini sredstev za nakup patrij.

Zalokar Oražmova je na novinarski konferenci zatrdila, da znotraj koalicije doslej niso uspeli "te tematike pripeljati do takega nivoja, da bi se o tem resno pogovarjali". Ob tem je dodala, da tudi na sredinem koalicijskem vrhu niso sprejeli dogovora o višini sredstev za nakup oklepnikov 8x8.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.