Vrhunec poletne sezone

Foto: Žurnal24 Avtocesta in gneča
Tudi danes pričakovati gost promet in gnečo na mejah.
Oglej si celoten članek

Glede na vrhunec poletne sezone je tudi danes po državi pričakovati gost promet z zastoji in gnečo na mejnih prehodih. Največje zgostitve prometa je pričakovati v popoldanskih urah iz turističnih krajev proti urbanim središčem in severu države. Zastoje na avtocestah je pričakovati tudi zaradi del.

Že v soboto je bil promet po državi zgoščen, o zastojih so poročali tudi s Hrvaške in iz Avstrije. Močno obremenjeni so bili mejni prehodi s Hrvaško, kjer je bilo treba ponekod za vstop ali izstop iz države čakati tudi po dve uri. Daljši zastoj je nastal tudi na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke v smeri proti Avstriji, popoldne so občasno tudi zapirali predor.

Tudi dela na cesti

Na avtocestah je do zastojev prihajalo tudi zaradi del. Na štajerski avtocesti je namreč med Šentjakobom in Domžalami proti Mariboru zaradi del vse do danes popoldne zaprt vozni pas, zaradi zaključevanja del na vzhodni ljubljanski obvoznici pa je do srede zvečer za ves promet zaprt krak, ki od predora Golovec vodi na južno obvoznico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • ode
    07:30 12. Avgust 2018.

    Datum razpisa za varovanje je 3. avgust 2018, v njem pa je navedena lokacija “Varovanje izpostave azilnega doma Debeli Rtič”, …

  • ode
    07:30 12. Avgust 2018.

    Datum razpisa za varovanje je 3. avgust 2018, v njem pa je navedena lokacija “Varovanje izpostave azilnega doma Debeli Rtič”, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.