Vrnite ajdovo moko iz Hoferja

Foto: Shuttesrtock
Foto: Shuttesrtock
Hofer poziva kupce, naj vrnejo instant ajdovo moko v kilogramskih pakiranjih, proizvajalca Niederl Alfred Mühle-Silobetr iz Avstrije z rokom uporabnosti konec januarja 2014 in oznako 035117.
Oglej si celoten članek

Izdelek ni primeren za zaužitje, saj so pri enem od testiranj ugotovili, da izdelek vsebuje povišano vrednost alkaloidov atropin in skopolamin. V Hoferju poudarjajo, da je testiranje povišano vrednost alkaloidov pokazalo izključno za omenjeni izdelek z rokom uporabnosti konec januarja 2014 in oznako 035117.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, izmerjena vsebnost alkaloidov atropin in skopolamin na osnovi izračuna akutne izpostavljenosti predstavlja vrednost, ki je zunaj meja tolerance za zdravje potrošnikov. Izdelek so zato takoj in v celoti umaknili iz prodaje.

Do sedaj ni prišlo do kakršnih koli reklamacij opozarjajo v Hoferju in pozivajo vse, ki so izdelek kupili, naj ga vrnejo v najbližjo poslovalnico, kjer jim bodo povrnili kupnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:50 18. Maj 2013.

    pa skozi je s to ajdovo moko problem pa zakaj to

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.