Vročinske 
nevihte možne

Foto: Žurnal24 Največja verjetnost neviht bo jutri in v petek, in sicer predvsem v popoldanskih
Napoved. Nevihte bodo lokalne in kratke.
Oglej si celoten članek

Jutri in v petek popoldne ali zvečer lahko pričakujemo vročinske nevihte. "Kje bodo, ne zna napovedati še nihče. Za zdaj so verjetnejše v gorskem svetu, lahko pa se pojavijo tudi drugod," pojasnjuje dežurni prognostik z agencije za okolje.

Vse o vremenu na portalu vreme.net.

Lahko tudi toča
Na manjšem območju lahko naslednje dni pada tudi sodra ali toča. "Toča se lahko pojavi pri praktično vsaki poletni nevihti," pravi prognostik in dodaja, da bodo nevihte prihodnje dni izjemno lokalne narave in ne dolgožive.

Do 31 stopinj Celzija
Večje nevarnosti močnejših sunkov vetra po napovedih vremenoslovcev za zdaj ni, vendar so mogoči ob vsaki nevihti.

Prihodnjih nekaj dni bo sicer prevladovalo sončno in toplo vreme z najvišjimi dnevnimi temperaturami zraka do 31 stopinj Celzija.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.