Vrstni red: Pahor, Türk, Zver

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Žreb je določil razporeditev predsedniških kandidatov na glasovnicah. Vrstni red je: Borut Pahor, Danilo Türk in Milan Zver.
Oglej si celoten članek

Državna volilna komisija je danes v ljubljanskem Cankarjevem domu z žrebom določila vrstni red na seznamu potrjenih predsedniških kandidatur po zaporedju, ki bo enak tistemu na uradni glasovnici. Na glasovnici bodo kandidati navedeni z imenom in priimkom.

Danes se začne tiskanje

Državna volilna komisija bo še danes v tisk poslala glasovnice, s katerimi bodo volilke in volilci 11. novembra volili novega predsednika republike.

Foto: Žurnal24 Milan Zver meni, da je sedanja vlada pokazala svojo kompetentnost, saj je neposr



Na glasovnici bo poleg imen in priimkov kandidatov v danes izžrebanem zaporedju tudi navodilo volilcem, kako naj glasujejo. Glasovati bo mogoče le za enega kandidata, in sicer tako, da se obkroži zaporedna številka pred njegovim imenom in priimkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • dd
    10:07 24. Oktober 2012.

    Joj, Pahor bo prvi v vrsti, na volilnih glasovnicah. Tako je velika verjetnost, da bo komu kar takoj slabo postalo …

  • 14:00 23. Oktober 2012.

    Škoda, kako bi bilo lepo, če bi volitve popestrrile dve dame, Monika in Martina. Škoda!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.