Vsak dan 46 km s kolesom v službo in nazaj

Foto: Bralec Matjaž
Foto: Bralec Matjaž
Štefan se s kolesom pelje v službo ne glede na vremenske razmere. Tako je bilo kljub sneženju tudi danes.
Oglej si celoten članek

Matjaž nam je poslal fotografijo svojega soseda, na katerega je očitno več kot ponosen. Pojasnil je, da gre njegov sosed Štefan vsak dan s kolesom v službo iz Kranja v Železnike, kar predstavlja 23 km v eno smer. Nič drugače ni bilo niti danes, ko je sneg belil ceste, veter rezal do kosti, temperature pa so ostale pod nič stopinj Celzija.

"Za nekatere malce prismuknjen, za nas pa izraz vztrajnosti in dobre volje," je Štefanovo kolesarjenje opisal Matjaž. Pojasnil je tudi, da je Štefan dobitnik več priznanj na tekaških in kolesarskih maratonih. Vzdrževanje kondicije je, tako Matjaž, pomemben faktor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mia
    17:02 30. Junij 2013.

    moj oče je pred 70 leti vsak dan, vse letne čase kolesaril v službo iz Cerklj na Gorenskem v Ljubljano, …

  • 20:39 25. Marec 2013.

    Pogledal sliko in prebral naslov na naslovnici ter prvo pomislil: Pahor... : )

  • 14:58 25. Marec 2013.

    Jaz pa res vse vem . Mislil sem že , da je to članek o mojem znancu, pa vidim da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.