"Vsak dan čisto prazen"

Foto: Žurnal24 Proga 24 ostaja, pravijo na LPP. (Foto: Saša Despot)
Mestni avtobusi. Linije 24 ne bodo ukinili, pravijo na LPP.
Oglej si celoten članek

 Mestni avtobus številka 24 ves čas vozi čisto prazen, opozarja bralka in dodaja, da dosti bolje ni bilo niti med šolo, ko se je z njim prevažalo okoli pet učencev. "Kako si lahko Ljubljanski potniški promet (LPP) to privošči?" jo zanima.

"Ukinitev ni smiselna"
Na LPP pravijo, da med počitnicami promet na progi 24 (Bizovik–Kodeljevo) poteka s prilagojenimi voznimi redi, po 31. avgustu pa se število uporabnikov te proge okrepi. "Ukinitev ni smiselna, saj v tem trenutku proučujemo možnosti dodatnih obremenitev linije med šolskim letom, obenem pa spremljamo zasedenost linije v poletnih mesecih. Glede na rezultat bomo linijo 24 v prihodnje optimizirali," so povedali na LPP.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.