Vsak dvanajsti rešuje svet

Foto: Žurnal24grafika
Foto: Žurnal24grafika
Le trije. Do pojutrišnjem ima še pet kandidatov, ki so odprli volilne račune, možnost, da vložijo kandidaturo.
Oglej si celoten članek

Vsak drugi vprašani v javnomnenjski raziskavi (55 odstotkov) je odgovoril, da so kandidati povprečni, večina preostalih pa, da so nekoliko ali zelo podpovprečni.

Zanimivo je tudi, da je v vsakem ducatu vprašanih eden pomislil na to, da bi se potegoval za predsednika države. Andraž Zorko iz Valicona je pojasnil, da “gre pri nenavadnih kandidatih za vaške mnenjske voditelje, ki za šankom rešujejo svet, pa to v neki fazi začnejo jemati preveč resno”.

Če bodo uradni kandidati ostali le trije, bo to najmanj do zdaj. Do začetka volilne kampanje so kandidaturo namreč vložili le trije. Monika Malešič, ena od desetih še napovedanih kandidatov, je dejala, da ji bo verjetno uspelo pravočasno vložiti kandidaturo; čas za to je do srede. Po naši anketi bi med kandidati, ki kandidature še niso vložili, dobila največ, tri odstotke glasov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.