Vsak mesec manj DDV

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Prosti strelci. Javljajo se kandidati za mandatarja, pravi poslanec Andrej Magajna. Križanič potarnal.
Oglej si celoten članek

Minister Franc Križanič je v internih krogih potarnal, da poberejo vsak mesec manj DDV, je povedal nepovezani poslanec Andrej Magajna.

Komentarja finančnega ministra nismo dobili, je pa Križanič konec tedna iz zasedanja Svetovne banke in Mednarodnega denarnega sklada sporočil, da je dolgoročni primanjkljaj nastal zaradi davčnih reform v času prejšnje vlade. V SDS so odgovorili, da so težave posledica neustreznega odzivanja Pahorjeve vlade.

Osebna afirmacija

Magajna je dodal, da se še pojavljajo kandidati za mandatarsko mesto, nekakšni prosti strelci, morebitna kandidatura pa bi bila povezana tudi z njihovo osebno afirmacijo.

Zakuhali s figo v žepu

O kandidatu za mandatarja naj razmišljajo tisti, ki so držali figo v žepu in pripeljali do takšnega položaja, pa meni socialdemokratka Metka Tekavčič, ki so jo nekateri videli kot zagovornico iskanja novega mandatarja. “Tisti, ki so to zakuhali, bodo morali ukrepati sami,” je dejala Tekavčičeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:48 26. December 2011.

    20 % ddv je le ropanje državljanov z močjo države ...danes bi morali misliti ti ravbarji malo drugače ....5% ddv …

  • 09:08 26. September 2011.

    ...kar tiho bodi neopredeljeno tele...kmalu ne bo več vedet za tebe! Če bi to res neka pravna država, ne bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.