Vsak teden kupi sto glasovnic

Foto: bralka Špela
Foto: bralka Špela
V Izoli so ubrali bližnjico, da bi se uvrstili med najprijaznejše turistične kraje.
Oglej si celoten članek

"Neki Američan je Izolo v okviru akcije Dnevnikova turistična izvidnica ocenil precej slabo, zdaj pa se je občina odločila, da vsako sredo kupi sto izvodov Dnevnika in vpliva na izid glasovanja v tej časopisni akciji; ljudje iz turističnega združenja hodijo po Izoli in nam težijo, naj glasujemo in hvalimo svoj kraj. Vzel sem časopis in ga skupaj z glasovnico vrgel naravnost v koš," razlaga Izolan.

Ni sporno?

Izola je eden od 15 krajev, ki jih je časopis letos izbral v okviru akcije iskanja najprijaznejšega turističnega kraja; za sodelovanje v njej pa občinam ne postavljajo nobenih pogojev.

Župan Igor Kolenc pravi drugače. "Sestavni del akcije je tudi teh sto izvodov časopisa, več vam lahko povedo v turističnem združenju. Tudi sam sem glasoval za svoje mesto." Na vprašanje, ali se mu zdi prav, da občina tako potvarja rezultat izbora, pa odgovarja: "Menim, da smo turistom prijazni. Zakaj ne bi smeli tega 
izraziti?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:47 27. Februar 2014.

    Brez veze…. Sem mnenja da uspeh se pridobi z delom!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.