"Vsakič posredujemo"

Foto: Žurnal24 Del orožja in streliva, ki so ga novomeški policisti prejšnji teden zasegli v hi
Policisti. Navedbe Romov, da ne ukrepajo, zavračajo.
Oglej si celoten članek

"Odločno zavračamo neresnične in celo žaljive navedbe posameznikov, ki se nanašajo na delo novomeških policistov v večetnični skupnosti," so se na trditve z zbora krajanov Žabjaka in Brezja odzvali na Policijski upravi (PU) Novo mesto. Na zboru je bilo slišati, da policisti v naselje sicer pridejo, a ne posredujejo.

Kot so navedli, so prejšnji četrtek na naslovih osumljencev opravili pet hišnih preiskav. Našli in zasegli so več kosov strelnega orožja in streliva, hladnega orožja ter 1.620 petard.

"Dejstvo je, da policisti posredujejo ob vsakokratnih kršitvah, zato so očitki, da se bojijo vstopiti v naselje, neutemeljeni," je podarila Alenka Drenik, tiskovna predstavnica PU Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.