Vse poti vodijo proti morju

Foto: PIC
Foto: PIC
Slovenske ceste, predvsem tiste, ki vodijo proti morju in Hrvaški, so spet polne turistov. Čakati je treba tudi na mejnih prehodih s Hrvaško.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti so odstranili posledilce prometne nesreče, ki je več ur ovirala promet pred počivališčem Ravbarkomanda v smeri Kopra, poroča Prometno-informacijski center.

Povečan promet je tako proti Primorski in na cestah proti mejnim prehodom s Hrvaško. Zgoščen promet je od Kopra mimo Šmarij proti Dragonji, na regionalni cesti Logatec - Planina - Postojna ter od Postojne proti Pivki.

Čakalne dobe na mejnih prehodih za osebna vozila pri izstopu iz države: Dragonja 15 minut, Jelšane 25 minut, Petrina 15 minut.

Gneča tudi na Hrvaškem

Povečan promet je tudi na hrvaških avtocestah in cestah, ki vodijo proti morju. A hrvaški prometni avtoklub HAK o kakšnih večjih zastojih ne poroča.

Promet je sicer nekoliko povečan v pristaniščih, kjer pa o večjih čakalnih dobah za vstop na trajekte trenutno ni poročil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.