Vse zastave sveta na enem telesu

Foto: Žurnal24 Guinness si želi podreti še en svetovni rekord.
Neki Indijec, ki je obseden s podiranjem rekordov in si je že nadel ime Guinness, se želi znova vpisati v svetovno knjigo rekordov. To želi doseči z vtetoviranjem vseh držav sveta na svoje telo.
Oglej si celoten članek

Guinnes Rishi se je v največjo knjigo rekordov že vpisal, ko je posvojil najstarejšo siroto na svetu – svojega svaka. Zdaj pa želi biti Guinness nosilec še enega svetovnega rekorda. Na svoje telo si bo dal vtetovirati več kot 220 različnih zastav z vsega sveta, kar ga bo stalo več kot 14.500 evrov.

Guinness se zaenkrat lahko pohvali s tetovažami zastav Indije, Velike Britanije, ZDA, Kanade in Cipra, s katerimi je porisal svoj obraz. 67-letnik pravi, da njegov obraz krasijo najpomembnejše države sveta; vse ostale si bo dal vtetovirati od vratu navzdol, po abecednem redu.

Postopek bo dolgotrajen, a Guinness je prepričan, da je vreden vsega truda. Z njim pa se ne strinja njegova žena, ki meni, da je njegovo početje popolnoma absurdno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.