Vsi v SDS

Ne sanjajte. Danes Janez Janša, jutri Zoran Janković, pojutrišnjem ste na vrsti vi.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Matej Košir (Foto: Žurnal24) Smo v državljanski vojni. Pa ne med običajnimi osumljenci ... No ja, ti so na eni strani, na drugi pa presenetljivo ali morda tudi ne slovensko sodstvo. Pa ne le slovensko. Po sodbi Evropskega sodišča za človekove pravice je pri nas politiku mogoče reči cerebralni bankrotiranec. No, ne posplošujmo, to lahko rečemo tistemu, ki to je. SDS ustanavlja fundacijo, ki bo članom in simpatizerjem finančno pomagala v tako imenovanih političnih sodnih in upravnih procesih.

Pustimo, da gre pri tej farsi zgolj in izključno za interese velikega vodje. Po odločitvi ustavnega sodišča o datumu referenduma o arhivih pa je še Pozitivna Slovenija zagnala vik in krik, da je sodišče povozilo zakonodajalca ...

In tu tiči zajec. Res je, da imamo kup nesposobnih sodnikov, kar se kaže v zadnjih primerih Mačka in Goršeta, ampak zakonodajalec je tisti, ki sodstvu postavlja okvire. In zakonodajalec je tisti, ki mora spoštovati načela pravne države, sicer je sprt sam s seboj. Ampak tega politiki tako ali tako ne razumejo, ker gre v večini za neke vrste bankrotirancev. Če ne drugače, so bankrotirali v dvomih o svojem prav oziroma v veri v etiko in moralo. Pa da ne žalim samo politikov. Slovenci smo bedaki in volimo bedake.

Zato lahko le upamo, da se bo očiščenje politike zgodilo skozi sodne dvorane. Vsem tistim, ki se ne strinjate, pa seveda ostane, da se včlanite v SDS. Kajti nikoli ne veš, v kateri pravljici je vsaj kanček resnice. Ko vas ustavi policist zaradi prehitre vožnje, gre pravzaprav za Viranta, oblečenega v kožo gospoda v uniformi, ki vas kaznuje za vaše nedržavotvorne misli, ki ste jih mislili, če ne drugače, v sanjah.

Torej ne sanjajte, strah naj vas bo sodnega pogroma, kajti danes Janez Janša, jutri Zoran Janković, pojutrišnjem ste na vrsti vi. Politika vas enači s seboj. Če temu nasedete, ste spregledali očitne simptome cerebralne bankrotiranosti, ki so izkoriščanje vaše naivnosti, pohlep in zatiranje drugih, ki so temu hudo progresivnemu bolezenskemu stanju napoti ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 21:09 21. April 2014.

    ha hahaha Koširček !! še en tardeči pisunček , ki mu je logika "španska vas". Ko bi se dotični "kvazi …

  • 20:34 21. April 2014.

    Največja neumnost v celotni zadevi so slovenski ljudje. Vsi se jezijo nad politiki, potem pa že 20 let obkrožajo ene …

  • 19:58 21. April 2014.

    in zakaj te je Golob prepričal

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.