Vsi za Dejana Mijovića

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Dobrodelna dražba. Izkupiček bo namenjen rehabilitaciji v Luzernu.
Oglej si celoten članek

"Vsem, ki ste tu prisotni, bi se rad zahvalil, ker ste mi s tem izkazali podporo. Edino, kar lahko obljubim, je, da bom dal vse od sebe. Za zdaj sem z rehabilitacijo zelo zadovoljen in upam, da bo tako tudi naprej ter da se v malo daljši ali celo bližnji prihodnosti vidimo, ko bom stal na svojih nogah, in takrat še enkrat skupaj nazdravimo," je pred začetkom sinočnje dobrodelne dražbe njegovih fotografij povedal Dejan Mijović.

Fotografije za dražbo je izbral Dejan sam, kot eno najljubših pa je izpostavil fotografijo jutra v Ljubljani, poimenovano Plečnikovo jutro.

Na dražbi, ki jo je vodil dolgoletni novinar in urednik Mitja Meršol, so prodajali 20 fotografij po Dejanovem izboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.