Vstajniki zapustili Fištravca

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
"Je boljši kot Kanger, a še daleč od briljantnega."
Oglej si celoten članek

"Skozi delovanje sosveta in evalvacijo sej se je izkazalo, da ta forum ni primeren za argumentirano debato o kompleksnih temah," so ta teden zapisali mariborski vstajniki iz treh skupin in s tem mariborskemu županu Andreju Fištravcu sporočili, da tako kot že nekaj skupin prej njimi odhajajo iz vstajniškega sosveta. Ta je po izvolitvi Fištravca deloval kot vez med prebivalci in vstajniki ter novo mestno oblastjo.

Župan odločitev obžaluje

"Ni razočaranja, ne bi kritiziral. Je boljši od Kanglerja, kar sicer ni visok kriterij, vendar daleč od briljantnega," pravi Matic Primc iz Iniciative mestni zbor. "Župan obžaluje izstop treh skupin, njihova odločitev se mu zdi preuranjena," odgovarjajo na občini, kjer so še dodali, da ga pri realizaciji sklepov omejujejo zakonodaja, mestni svetniki in Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:16 9. Marec 2014.

    Izvedeli so, da ubije, odere, speče in poje mačke, pa še škilasto gleda.

  • 15:28 9. Marec 2014.

    Oblast je slast

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.