Vzajemne ne dajo v zasebne roke

Foto: Žurnal24 (Foto: Saša Despot)
Zveza društev upokojencev bo vnovič začela zbirati pooblastila za skupščino Vzajemne. Proti privatizaciji zavarovalnice se bodo uprli.
Oglej si celoten članek

Izredna uprava Vzajemne naj bi za 26. julij sklicala skupščino. Zveza društev upokojencev (ZDUS) pa je danes napovedala, da se bo na sklic aktivno odzvala. To pomeni, da bodo, takoj ko bo skupščina sklicana, v ZDUS vnovič začeli zbirati pooblastila zavarovancev Vzajemne.

500 društev upokojencev je pripravljenih, da začnejo pooblastila zbirati od vrat do vrat, takoj ko bo skupščina sklicana, je povedala Mateja Kožuh Novak, šefica ZDUS. Pojasnila je, da indici kažejo, da bi Vzajemno določeni krogi radi privatizirali. "Temu se bomo uprli," je napovedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.