Vznemirjujoče fotografije: Napad medvedke

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bralec nas je opozoril na napad medvedke z mladički, ki je v občini Sodražici napadla brejo kobilo.
Oglej si celoten članek

Ne bi bilo slabo, če bili bili prebivalci Sodražice in Ribnice s pomočjo vašega portala ekskluzivno obveščeni o nevarnosti medvedjih pohodov v zadnjih dneh. Zbudili so se iz zimskega spanja. Namen je prebivalce opozoriti in ne prestrašiti,” nas je nagovoril naš bralec.

Foto: Facebook Napad medvedke

Medvedka z mladiči je v soboto zgodaj zjutraj ob 4.30 napadla kobilo, Slovensko Posavko z rodovnikom, staro pet let, brejo sedem mesecev in težko okrog 650 kilogramov. Do napada je prišlo v občini Sodražica.

Medvedko, opozarja naš bralec, so že teden dni prej opazili v Zamostcu. Do informacije smo prišli nocoj, prepozno, da bi se z vprašanji obrnili na pristojne službe. To bomo storili v torek. Več torej sledi … 

Foto: Facebook Napad medvedke

Foto: Facebook Napad medvedke

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.