Wi-fi od ponedeljka brezplačen

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Brezplačno. Do 60 minut na dan, a registracija bo nujna.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek bodo začele delovati prve brezžične dostopne točke v središču Ljubljane, ki bodo omogočale spletno povezavo na tri načine. Dostop do izbranih vsebin, povezanih z Mestno občino Ljubljana, bo mogoč brez registracije in bo ves čas brezplačen.

Eno uro na dan pa bo brezplačen dostop do spleta na voljo vsem uporabnikom, vendar se bodo morali registrirati. Hitrost povezave bo omejena na 512 kilobitov na sekundo, kar bo dovolj za pregledovanje elektronske pošte in brskanje po spletnih straneh, količina prenosa podatkov pa ne bo omejena. Tretji način je plačljiv. Prek Monete ali s kreditnimi karticami bo mogoče kupiti geslo za wi-fi za 24 ur (3,90 evra), sedem dni (9,90 evra) ali 30 dni (29,90 evra). Hitrost prenosa podatkov bo do 50 megabitov na sekundo na uporabnika, vsebine in količina prenosa podatkov pa ne bodo omejene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 11:17 16. Februar 2013.

    Puši čefur!!!!!!!

  • 11:15 16. Februar 2013.

    Ti žabar tudi.Šerif vas vozi žejne prek vode, vi pa pa ga še podpirate.Nevem če nebo spet treba okrog LJ …

  • 21:04 3. Februar 2013.

    aja eni bodo surfal, drugi pa dobro služili, jest nej pa zbolim al kaj ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.