YouTube povečal dolžino posnetkov

Foto: Žurnal24 (Foto: YouTube)
Priljubljena spletna stran za izmenjavo video posnetkov Youtube je zvišala omejitev dolžine naloženih video posnetkov, in sicer z 10 na 15 minut.
Oglej si celoten članek

Kot so pred dnevi pojasnili v družbi YouTube, je bilo zvišanje omejitve dolžine posnetkov najbolj pogosta prošnja tistih uporabnikov, ki na stran nalagajo video posnetke.

Uradni partnerji Youtubea, ki sodi pod okrilje Googla, pa so imeli že nekaj časa možnost objavljati video posnetke, daljše od 10 minut.

Ob tej priložnosti so pozvali uporabnike, naj dosežejo svojih "15 minut slave" ter naložijo tako dolg posnetek. Svoj video naj označijo kot 'yt15minutes' in ga objavijo do 4. avgusta. YouTube bo nato izbral najboljšega ter ga prikazal na glavni strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.