Z audijem A6 zbil otroka na kolesu in pobegnil

Foto: Anže Petkovšek Policijski avto
Policija prosi za pomoč.
Oglej si celoten članek

"Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila danes okoli 18.50 ure v Volčjem potoku v bližini hišne številke 19. V nesreči je bil udeležen neznan voznik in otrok na kolesu. Po zdaj zbranih obvestilih je znano, da je voznik vozil iz smeri Radomelj proti Kamniku in pri nepravilnem prehitevanju trčil v kolo otroka. Po trčenju je otrok padel s kolesa na travnato površino, voznik pa je odpeljal s kraja, ne da bi mu nudil pomoč," so sporočili s policije. 

Gre za vozilo znamke Audi A6, grafitno sive barve, karavan izvedbe, modelno leto izvedbe med 1999 do 2004.

Vse, ki bi imeli koristne informacije o nesreči ali neznanem vozniku oziroma vozilu, naprošamo da to sporočijo na številko 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na številko 01/583-88-20 ali pa pokličejo na anonimni telefon 080 1200.

Po razpoložljivih podatkih policije naj bi otrok v nesreči utrpel lahke telesne poškodbe.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.