Z audijem bežal pred policijo, trčil v zid, iz vozila skočili številni migranti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nova nevarna in neverjetna zgodba iz slovenskih (avto)cest.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so nekaj po 1. uri zjutraj obvestili Policijsko upravo (PU) Koper, da so na avtocesti skušali ustaviti vozilo znamke audi A6. Ta je namesto, da bi ustavil, pospešil tudi na več kot 230 kilometrov na uro, nato pa pri Danah trčil v zid. Iz avtomobila je izskočilo več migrantov, voznik pa je pobegnil, so sporočili s PU Koper.

Audi z madžarsko registracijo je prevažal šest migrantov, od tega štiri državljane Pakistana ter po enega državljana Indije in Bangladeša. Dva izmed migrantov sta bila skrita v prtljažniku in sta bila med nesrečo lažje poškodovana, so dodali policisti.

*Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:44 8. Maj 2023.

    Me čudi,da niso vsi zaprosili za mednarodno zaščito,potem,ko jim je bila presekana šverc tura.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.