Z avta ogenj preskočil na stavbo

Foto: PGD Bled
Foto: PGD Bled
Gasilci so imeli veliko delo. Zagorelo je v zgodnjih jutranjih urah.
Oglej si celoten članek

Okoli 4.15 je zagorelo na Savinovi ulici v Ljubljani. Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili, in policisti, ki so zbrali prva obvestila in v nadaljevanju zavarovali kraj ter opravili ogled kraja. 

Za zdaj je znano, da je iz neznanega vzroka zagorelo osebno vozilo Renault Clio. Požar se je nato razširili še na osebno vozilo Mini Cooper, nato pa še na večstanovanjski objekt. 

Eno osebo so zaradi vdihovanja dima pri gašenju vozila odpeljali v ljubljanski klinični center. 

Zaradi požara so nastale poškodbe na ometu večstanovanjskega objekta. Poškodovana so bila tudi tri osebna vozila. Nastalo je za več tisoč evrov materialne škode. 

Policija nadaljuje preiskavo zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in povzročitve splošne nevarnosti.

*Fotografija je simbolična. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.