Z baklami do jaslic

Foto: Žurnal24 Sedemkilometrskega pohoda z baklami naj bi se udeležilo več kot 200 pohodnikov.
Pohod. V petek zvečer na pot v vsakem vremenu.
Oglej si celoten članek

Turistično društvo (TD) Preddvor vabi v petek ob 17. uri na drugi zimski pohod z baklami in ogled jaslic. Pohodnina znaša štiri evre, pohod pa bo v vsakem vremenu. Pohodniki bodo izpred poslovalnice TD krenili na Srednjo Belo do Vile Belle, kjer bo prvi postanek in ogled jaslic iz kamna, ki jih je napravil Brane Klakočar.

Pot bo vodila na Zgornjo Belo do gostilne Pr' Bizjak, kjer imajo jaslice postavljene na kmečki peči. Naslednja postaja bo pri Vinku Pfajfarju, ki je jaslice postavil na podstrehi. Udeleženci se bodo nato ob kompleksu Brdo vračali v Preddvor, kjer bo okoli 20. ure v piceriji Gorski privez zaključek pohoda. Priporočljivo je, da pohodniki nosijo odsevnike ali odsevne brezrokavnike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.