Z bralci smo obogatili Žurnal24

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na željo naših bralcev in z njihovo pomočjo smo danes izdali obogateni Žurnal24 in takšen bo vsako sredo. Glavna novost je, da poleg novic ponuja praktične nasvete za vsak dan.
Oglej si celoten članek

Kredit ali lizing, na kaj vse moram biti pozoren pri zavarovanju doma ali avta, naj kupujem hrano pri kmetu ali v trgovini, kako vem, da je bio res bio, kam na dopust z omejenim proračunom … Sredin Žurnal24 je od danes namenjen odgovarjanju na takšna vprašanja. Poleg novic se bomo lotevali tudi vsakodnevnih potrošniških vprašanj.

Časopis nastal ob pomoči bralcev

Ideja o obogateni sredini izdaji Žurnal24 se je porodila na Žurnalovem dnevu, kjer so v debati o prihodnosti Žurnala sodelovali tudi naši bralci. Z njihovo pomočjo je nastal obogaten sredin časopis, ki bo izhajal tudi v višji nakladi. Njegov glavni namen je, da bralcem na jasen in preprost način predstavi odgovore na vprašanja, s katerimi se vsi srečujemo vsak dan, odgovorov nanje pa ni tako lahko najti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:20 6. Junij 2012.

    Jaz ga danes nisem dobil :(.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.