Z grožnjami od trgovk zahtevata gotovino

Foto: PU Ljubljana Osumljenec Foto: PU Ljubljana Osumljenec
Ljubljanski policisti iščejo moška, ki tik pred koncem delovnega časa vstopita v prodajalne in od zaposlenih na blagajni ukradeta gotovino. Ju morda prepoznate?
Oglej si celoten članek

V zadnjem mesecu leta 2011 in v prvih dneh leta 2012 so policisti PU Ljubljana zaznali in obravnavali nekaj ropov v prodajalnah na območju mesta Ljubljane.

Storilca tik pred koncem delovnega časa vstopita v prodajalno (gre za različne manjše prodajalne mešanega blaga) in od zaposlenih na blagajni (največkrat z grožnjami in uporabo fizične sile) ukradeta gotovino, so sporočili iz PU Ljubljane.

Policisti tako iščejo moška, stara okoli 23 let, prvi je visok okoli 185 centimetrov in običajno oblečen v temna oblačila z zimsko kapo na glavi. Drugi osumljenec pa je visok okoli 180 centimetrov.

Z dosedanjim zbiranjem obvestil policisti osumljenih še niso uspeli identificirati, zato naprošajo vse, ki bi o osumljenih vedeli karkoli, da podatke sporočite na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:00 18. Januar 2012.

    Jankovićevi trenerkarji zbirajo denar za drugi krog....

  • 14:40 18. Januar 2012.

    mi se zdi da ma adidas trenirko pa superge iste firme

  • 12:04 18. Januar 2012.

    Tega nosonjo pa res ne bo težko zahaklat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.