Z indeksom dokazala izobrazbo

Foto: Žurnal24
Vodja poslanske skupine SD Bojan Kontič in poslanec SDS Marjan Bezjak sta predstavila indeks in potrdilo o uspešno opravljenih izpitih in fakultetni izobrazbi.
Oglej si celoten članek


Kot je zapisano v Kontičevem indeksu, je na Visoki upravni šoli Univerze v Ljubljani diplomiral 13. 10. 1999 in si pridobil naziv diplomirani upravni organizator. Diplomsko delo visokošolskega programa nosi naslov Odločbe ustavnega sodišča o lokalni samoupravi.

V Bezjakovem potrdilu pa je navedeno, da je opravil vse obveznosti po programu usposabljanja za vodenje poslovanja v manjših podjetjih, opravil zaključno nalogo in jo uspešno zagovarjal. Usposabljanje je zaključil 25. 11. 1999 s prav dobrim uspehom. Iz kopije Bezjakovega indeksa je še razvidno, da je usposabljanje opravljal v GEA College d. d. in da je bila številka njegovega indeksa 580402007.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.