Z insekticidom so mu pomorili dve čebelji družini

Foto: A. Š.
Foto: A. Š.
Primer preiskuje policija.
Oglej si celoten članek

"Nekdo mi je namerno zastrupil dve čebelji družini v Tivoliju. Nabavil je insekticid, ga stresel v panj in insekticid demonstrativno pustil na zelo vidnem mestu pri panjih," je na svojem Facebook profilu objavil eden od slovenskih čebelarjev. "Družini sta v celoti umrli. Ne morem verjeti, da se lahko kaj takšnega zgodi."

Dogodek je obravnavala tudi policija, ki je bila o njem obveščena včeraj okoli 14.15. "Policisti so z ogledom kraja dejanja in po do sedaj zbranih obvestilih ugotovili, da je za zdaj še neznani storilec v času od ponedeljka do včeraj v dveh panjih, ki sta postavljena na bližnjem travniku ob Cesti 27. aprila, raztresel prašnato snov, ki bi lahko bila insekticid," je pojasnila Nataša Pučko iz PU Ljubljana.

 

xxx

Čebelji družini sta v obeh panjih pomrli. "Nastalo je za nekaj sto evrov materialne škode," še pojasnjujejo pri PU Ljubljana. "Policisti nadaljujejo s preiskavo zaradi sumov kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:25 21. September 2018.

    VŠtudentskem naselju je idiotov vseh vrst , vendar je to naredil eden od sosedov , ker so mu šle na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.