Z invalidskim vozičkom zapeljal v morje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Izoli se je včeraj ob desetih zvečer invalid z invalidskim vozičkom zapeljal v morje.
Oglej si celoten članek

"Ob 22.00 je na Sončnem nabrežju v Izoli invalid iz neznanega vzroka z invalidskim vozičkom zapeljal v morje," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

Mimoidoči so ga potegnili na plovilo. Reševalci nujne medicijske pomoči so zaprosili za gasilsko pomoč pri transportu ponesrečenca, tako da so bili na tja napoteni gasilci koprske gasilske brigade, ki so prenesli ponesrečenca s plovila na kopno in iz morja potegnili invalidski voziček.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:44 25. Maj 2017.

    Slovenija na drugem mestu v EU po stopnji samomora..............so zapisali EUROSTAT ,medtem ko naš SURS ne posreduje aktualnih podatkov ! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.