Z iPhonom nad migreno

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nova aplikacija omogoča natančno vodenje dnevnika neznosnih glavobolov.
Oglej si celoten članek

iPhone je vsem, ki trpijo zaradi neznosnih napadov glavobolov, ponudil novo aplikacijo, tako imenovano "migrensko beležko". Tako lahko še bolj natančno vodijo dnevnik simptomov in uporabljenih zdravil, kar je lahko koristen vir informacij za zdravnika.

"Eno od glavnih medicinskih vprašanj danes je, kako komunicirate s svojim zdravnikom. Ta aplikacija omogoča komunikacijo, ki je za zdravnike res pomembna pri zdravljenju migrenskih glavobolov," temu pritrjuje zdravnik Merle Diamond s čikaškega medicinskega inštituta.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:42 14. Julij 2011.

    Kdor koli je že pisal/prepisal članek... Cel point tega članka naj bi bila aplikacija katero pa je avtor članka gladko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.