Z Janšo samo ena ženska

Foto: Žurnal24 Poslanec SDS Vinko Gorenak trdi, da veliko indicev kaže, da avstrijski državni o Foto: Žurnal24 Žiga Turk se je odzval na kritike brošure Slovenija danes, za katero so namenili Foto: Nik Rovan Andrej Vizjak Foto: Veronika Rupnik Zvonko Černač (Foto: Veronika Rupnik) Foto: Boštjan Tacol Ljudmila Novak Foto: nsi.si Aleš Hojs Foto: Žurnal24 Žerjav meni, da bi Pahor z umikom zakonika prihranil tudi nepotrebne stroške za Foto: Mojca Marot Franc Bogovič Foto: Saša Despot Janez Šušteršič Foto: www.lista-virant.si Senko Pličanič Foto: Saša Despot Karel Erjavec Foto: Barbara Milavec Tomaž Gantar
Imena. Predstavljamo neuraden seznam ministrov. Nova vlada. Člane bo zamenjalo sedem novih poslancev.
Oglej si celoten članek

Mandatar Janez Janša bo danes predstavil ministrsko ekipo. V soboto, ko bo začela veljati novela zakona o vladi, pa naj bi imena vložil v državni zbor.

Na včerajšnjem sestanku so imena v koaliciji dokončno uskladili, je povedala predsednica NSi Ljudmila Novak. Ta o imenih kandidatov ni govorila, za zdaj pa so uradno potrjeni kandidati SLS, NSi in Državljanske liste Gregorja Viranta. Desus bo o svojih kandidatih odločal danes, v SDS pa naj bi jih potrdili na dopisni seji.

Če bo uraden seznam enak neuradnemu, bo iz parlamenta odšlo še sedem poslancev. Če se bodo strinjali, jih bodo nadomestili Vitoslav Türk, Gregor Pivec in Damjana Petavar Dobovšek (vsi SDS), Roman Žveglič in Jasmina Opec (SLS) ter Marija Plevčak (Desus) in Janez Vasle (NSi).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 16:37 4. Februar 2012.

    ti si en nov obraz - to so rdeči zavajal pa jankovića poslali v boj, kjer se ni znašel<br />drugi …

  • xy
    23:20 3. Februar 2012.

    Njavro si spet obetaš novi zaslužek pdo IJJ ? pa saj si bil že sedaj dobro plačan za razna prisluškovanja …

  • 15:19 3. Februar 2012.

    Udbomafijci; pričnite sami sebe tepst in žalit.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.