Z mavcem v Dnevniku TV SLO

Foto: Žurnal24 Špela Kožar v včerajšnjem Dnevniku. (Foto: MMC RTVSLO)
TV Slovenija. Novinarka iz predanosti delu pred kamero kar v mavcu. Tudi novinar Kanala A z obvezanim prstom.
Oglej si celoten članek

Špela Kožar, novinarka na TV Slovenija, je za včerajšnji Dnevnik nacionalke pripravila prispevek kljub poškodbi. Z desnico v mavcu je v osrednji informativni oddaji govorila o peripetijah v Drami, kjer je ministrstvo za kulturo zaradi očitanih mu nepravilnosti direktorja Iva Bana pozvalo, naj odstopi. Ta tega še ni storil.

Kožarjeva, znana kot prodorna novinarka s področja kulturnih in umetniških vsebin, sodeluje pa tudi pri oddaji Studio City, je za Žurnal24 pojasnila, da se je prispevka zaradi poznavanja problematike lotila izključno na lastno željo in kljub pomislekom nadrejenih. Bo pa zdaj prisluhnila tudi potrebam telesa, saj jo v ponedeljek čaka operacija na smučanju zlomljenega zapestja, nato pa rehabilitacija, zaradi katere je nekaj tednov ne bomo videli na TV zaslonih.

Poškodovan tudi Tepina
Tudi Jureta Tepine s Kanala A poškodba ni ustavila, da danes ne bi s povezanim prstom poročal o dogodku iz Hotedršice, kjer se je smrtno ponesrečil pilot motornega zmaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.