Z mercedesom pristal na njivi in dobil 2020 evrov globe

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Ravnanje ga bo stalo 2020 evrov in 23 kazenskih točk.
Oglej si celoten članek

Metliški policisti so ponoči v Metliki z uporabo svetlobnih in zvočnih signalov skušali ustaviti voznika osebnega avtomobila znamke Mercedes.

Voznik policistov ni upošteval, s pospešeno hitrostjo je nadaljeval z vožnjo in pri Rosalnicah zapeljal na njivo, kjer je z vozilom obstal. Voznik je stopil iz vozila in pričel bežati, vendar sta ga policista prijela in obvladala z uporabo prisilnih sredstev. Ukazov policistov ni upošteval niti sopotnik, zato so morali ukrepati še proti njemu.

23-letnemu vozniku so zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. V litru izdihanega zraka je imel 0,72 miligramov alkohola. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo, zaradi številnih kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Zakon o pravilih cestnega prometa za omenjene kršitve določa globo v višini 2020 evrov, kršitelju se izreče tudi 23 kazenskih točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:01 18. Januar 2018.

    Polovicka je potem 1010€?

  • 18:56 18. Januar 2018.

    Cigo.....podgane ene

  • 17:50 18. Januar 2018.

    Tistih 20€ je zelo pomembnih

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.