Z mercedesom zbil otroka in pobegnil

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila danes okrog 15.20 ure na Avšičevi cesti za Bežigradom, v kateri je bil udeležen neznani voznik osebnega vozila, po vsej verjetnosti znamke Mercedes Benz, temno sive barve, in enajstletnik pešec na skiroju, ki je utrpel telesne poškodbe.
Oglej si celoten članek

Po do sedaj znanih podatkih, je neznani voznik pripeljal po Avšičevi cesti nasproti pešcu in vanj trčil, tako da je slednji padel in se poškodoval.

Neznani voznik po trčenju ni ustavil in je z vožnjo nadaljeval.

Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o prometni nesreči, policisti naprošajo da to nemudoma sporočijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 ali na njim najbližjo policijsko postajo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:59 2. December 2016.

    verjetno kak voznik za mafijo. ali pa ukraden avto. mogoce je pa kaj spil. samo taki ne ustavljajo.

  • max
    19:10 2. December 2016.

    To, da je zbil otroka vam je verjetno vseeno. Da pa ga je zbil z mercedesom je pa senzacionalno. Pisec …

  • 18:35 2. December 2016.

    na Avšičevi cesti v Bežigradu,\s\sVsi slovensko pišoči vedo, da se napiše "za Bežigradom" samo prekarci pri Žurnalu 24 so uvoženi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.