Z modre nazaj na belo

Foto: Žurnal24 Barve v parkirni coni se ves čas spreminjajo.
Parkirišča pred pošto v Mariboru so znova prebarvali iz modre v belo cono. Redarji niso bili seznanjeni.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim smo v našem mediju že poročali o nenadni odločitvi Mestne občine Maribor (MOM), da modro cono, ki je bila do nedavnega cona kratkotrajnega plačljivega parkiranja, spremeni v belo cono, kjer je po novem ob plačilu mogoče parkirati za dalj časa. Čeprav mestni svetniki še niso sprejeli odloka o spremembah parkiranja v MOM, so tako Nigradovi delavci po naročilu MOM nekaj plačljivih parkirnih prostorov pred glavno pošto na Slomškovem trgu spremenili v območje brezplačnega kratkotrajnega parkiranja in jih označili z modro barvo.

Naj spomnimo, da so brezplačni parkirni prostori na tej lokaciji predvideni po novem, še nesprejetem odloku MOM. Te dni pa so jih nekaj znova spremenili v območje dolgotrajnega plačljivega parkiranja.

Tudi redarji niso vedeli
“Parkirišča smo prebarvali v skladu s trenutno obstoječim odlokom o parkiranju,” so pojasnili na MOM. Očitno pa s temi spremembami niso seznanjeni na mestnem redarstvu, ki ima prostore le nekaj deset metrov od omenjenih parkirnih prostorov. Ko smo kot občani poklicali na njihovo splošno številko, so nam pojasnili, da je tam še vedno mogoče brezplačno parkirati. Nato pa so nam sporočili, da so šele zdaj izvedeli, da so prejšnji teden ta parkirišča spremenili v plačljiva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.