Z motilcem je kradel parfume

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
V drogerijah ukradel za 1700 evrov parfumov. Pomagalo mu je več ljudi in "motilec".
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so včeraj 36-letnemu državljanu BiH zaradi suma storitve kaznivega dejanja tatvine odvzeli prostost.

Osumljeni je z dvema pomočnikoma vstopil v eno izmed drogerij v Ljubljani, kjer je s prodajnih polic kradel parfume in jih spravljal v za to posebej prirejene žepe v bundi. Pri kraji mu je pomagala tudi sostorilka in tako imenovani motilec senzorja za preprečevanje iznosa blaga.

Vse skupaj je pozorno opazoval varnostnik, ki je nepridiprava zadržal do prihoda policistov. Policisti so ugotovili, da je moški ukradel za 1700 evrov parfumov. Zaradi kaznivega dejanja so ga privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.