Z Nebotičnika skočil mlajši moški

Foto: Bralec Tomaž Loboda Padec z Nebotičnika Foto: Bralec Tomaž Loboda Padec z Nebotičnika Foto: Bralec Tomaž Loboda Padec z Nebotičnika
Zgodilo se je okoli desete ure, identiteta moškega še ni znana.
Oglej si celoten članek

Z Nebotičnika na Slovenski cesti je nekaj minut po deseti uri dopoldne padel mlajši moški, po naših neuradnih informacijah naj bi šlo za petnajstletnika.

Dogodek so nam potrdili tudi na Policijski upravi Ljubljana. Kot nam je povedal Vinko Stojnšek, identiteta pokojnega ni znana, ravno tako ni znano, ali je šlo za nesrečo. Moški je umrl na kraju nesreče, policisti pa niso odkrili znakov kaznivega dejanja.

Na policiji so tudi potrdili, da je žrtev padla na avtobus mestnega potniškega prometa, zato je bila poškodovana tudi ena izmed potnic na avtobusu.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin dogodka ter bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo, so še zapisali na PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 03:18 3. Januar 2013.

    Še vprašaš?A ti povem,zakaj otrok ob rojstvu zajoka?Ker vidi kam se je narodil-na planet zemlja!

  • zic
    20:50 2. Januar 2013.

    kako to, da po tv-ju ni bilo niti enga prispevka??? zelo žalostno, najbolj pa za starše!!!

  • 19:53 2. Januar 2013.

    Zakaj, zakaj?? Depresija, osebnostne težave, osebnostne motnje, tezave v družini, težave v šoli, zatiranje homoseksualnosti, fizično in duševno maltretiranje doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.