Z novim telefonom brez skrbi pod tuš

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sony predstavlja nov pametni telefon, ki je odporen na vodo in prah.
Oglej si celoten članek

Sony na sejmu zabavne elektronike CES v Las Vegasu predstavlja svoj nov pametni telefon Xperia Z, ki je odporen na vodo. Vodoodporni mobilniki so na Japonskem relativno pogosti, tokrat pa se novost uvaja še drugod po svetu.

"Če si zaželite kopel in gledati film v HD tehniki, potem je to pravi telefon za vas," je za BBC povedal šef Sonyja Steve Walker. "Lahko ga vzamete tudi pod tuš, še bolj uporabno pa je, da ga lahko, če je umazan, preprosto umijete pod vodo," je še dodal. Mobilnik je lahko pod vodo do 30 minut, ne da bi se pojavili stranski učinki.

Z 12,7-cm (5’’) zaslonom Reality Display polne visoke ločljivosti, štirijedrnim Snapdragon™ S4 Pro procesorjem, kamero, ki ima 13 milijonov slikovnih pik in hitri zajem, ter 4G LTE ima Xperia Z vse lastnosti, ki se jih pričakuje od vrhunskih pametnih telefonov. Poleg tega pa prinaša tudi najboljšo Sonyjevo edinstveno tehnologijo, vsebino, dizajn in povezljivosti, ki zagotavljajo bogato uporabniško izkušnjo. Xperia Z bo globalno na voljo v prvem četrtletju leta 2013.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.