Z nožem grozil uslužbenki

Foto: Žurnal24
Maribor: Moški je v lokalu s smrtjo grozil uslužbenki in hotel storiti samomor, poškodoval pa je tudi policista.
Oglej si celoten članek

 

"Šestindvajsetletnik je 23-letni ženski z nožem grozil, da jo bo ubil in nato naredil samomor. Pri tem jo je z rokami držal za vrat. Policisti so ga pozvali, naj preneha. Moški je takrat skočil proti policistom in z nožem zamahnil proti njim. Uporabili so plinski razpršilec, vendar je kljub temu nadaljeval kršitev. Stopil je bliže k policistom in enega z ročajem noža oplazil po prsih," je povedal Bartolo Lampret s Policijske uprave Maribor.

V četrtek so bili policisti obveščeni, da v nekem gostinskem lokalu v Mariboru moški z nožem grozi uslužbenki in s samomorom. Policisti so na kraju dogodka ugotovili, da je moški res grozil 23-letni ženski, da jo bo ubil in nato storil samomor, pri tem pa jo je držal za vrat.

Policisti so moškega pozvali, naj odloži nož, nakar je moški z orožjem zamahnil proti policistom. Slednji so zato uporabili prisilno sredstvo – plinski razpršilec. Moški je kljub uporabi prisilnega sredstva stopil bliže k policistom in z ročajem noža oplazil enega policista po prsih.

Policisti so moškega obvladali, pri tem pa so ga lažje telesno poškodovali. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor, kjer so mu nudili zdravniško pomoč, nato pa so ga pridržali.

Krivo ljubosumje
Kot smo še neuradno izvedeli, naj bi bila vpletena nekdaj par, 26-letnika pa naj bi k dejanju napeljalo ljubosumje. Policija je moškega pridržala, zoper njega pa bodo pristojnemu državnemu tožilstvu podali ovadbo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.