Z orodjem pokončal 59-letnico

Kriminalisti PU Ljubljana so zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora v soboto v večernih urah odvzeli prostost 60-letnemu moškemu iz okolice Kamnika.
Oglej si celoten članek

Policisti so ugotovili, da se je 60-letnik istega dne v popoldanskem času v stanovanjski hiši (domnevno zaradi dediščine) sprl z 59-letnico. Prepir je prerasel v fizični obračun, v katerem je 60- letnik z orodjem žensko tako poškodoval, da je ta na kraju umrla, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

60-letnik se je v večernih urah sam zglasil na eno izmed policijskih postaj v PU Ljubljana, kjer mu je bila odvzeta prostost. Osumljeni bo s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:51 5. November 2012.

    Ej, ampak tale slika, Žurnal 24! Kot da se norčujete iz vsega skupaj. Je kakšen malo prehud Hitchockov fan?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.