Z voznimi redi zamujajo

Foto: Žurnal24 Postajališča, kjer vozi največ mestnih avtobusov, so še vedno brez pravih voznih
LPP. Z novimi voznimi redi naj bi 182 postajališč opremili v drugi polovici maja.
Oglej si celoten članek

V Ljubljanskem potniškem prometu (LPP) napovedujejo, da bo Europlakat predvidoma v drugi polovici maja z veljavnimi voznimi redi opremil 182 postajališč, na katera bo namestil dodatne vitrine. Gre za postajališča, na katerih ustavlja več linij mestnega potniškega prometa in so praviloma v središču mesta oziroma blizu njega.

Dodatek k pogodbi
Do zdaj so z novimi voznimi redi opremili 216 postajališč (na tistih, kjer ustavljata ena ali dve liniji), čeprav so marca napovedali, da bodo takšnih postajališč opremili 360 (od skupno 520). Napovedali so tudi, da bodo zahtevnejša postajališča z vitrinami opremili do sredine aprila, potem ko bodo z Europlakatom podpisali dodatek k pogodbi o vzdrževanju nadstrešnic.

"Dodatek k pogodbi je v končni fazi usklajevanja in bo podpisan v kratkem," pravijo na LPP, zamude pa ne komentirajo.

Šele v začetku junija pa bo prišlo na vrsto ažuriranje številk linij na postajališčih.

"Dokončen strošek opremljanja postajališč bo znan, ko bodo dela končana," pravijo na LPP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.