Z vrečo, polno konoplje, bežal pred policisti in skočil v morje

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Obalni policisti so v soboto zvečer v Portorožu zaradi prevelike hitrosti ustavljali vozilo. Iz vozila je izstopil 20-letnik, ki je z vrečko konoplje v roki zbežal.
Oglej si celoten članek

Med begom se je zatekel v skladišče lokala, kjer je skril vrečko. Policisti so ga nato dobili, a je uspel pobegniti in skočiti v morje. Ko je prišel iz morja, so ga policisti prijeli.

Nato so policisti pridržali 20-letnika zaradi suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, so sporočili s Policijske uprave Koper. 

V vrečki je bilo približno pol kilograma konoplje. Policisti ga bodo zaradi tega kazensko ovadili, prav tako so mu izdali plačilni nalog zaradi nespoštovanja cestnoprometnih predpisov ter kršenja zakona o varstvu javnega reda in miru.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:15 13. Februar 2017.

    je pred dnevi pisalo kdo prodaja zelišča in tabletke pa ne majes

  • 14:07 13. Februar 2017.

    Na konoplji ne piše ,kdo jo prodaja !

  • 14:05 13. Februar 2017.

    Z vrečo, polno konoplje.............z 50 kg vrečo konoplje je bežal pred policijo . Ali ločite pojme VREČA in VREČKA !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.