Z vso hitrostjo v nišo predora

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
V predoru Jasovnik je dopoldne voznik osebnega vozila z veliko hitrostjo zapeljal v odstavno nišo predora. Pri tem je bil huje poškodovan, avtocesta v smeri Ljubljane pa je bila zaprta nekaj časa.
Oglej si celoten članek

50-letnik je po podatkih PU Ljubljana vozil po avtocesti v smeri Ljubljane in v predoru je iz za zdaj še neznanega razloga trčil v steno odstavne niše predora.

Voznik je v nesreči utrpel hude poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Ljubljanski klinični center. Policisti bodo po zbranih obvestilih o dogodku obvestili pristojno tozilstvo.

Voznika so iz vozila rešili s pomočjo hidravlične raztezalne tehnike, so medtem sporočili iz PGE Celje. Kot je razvidno iz fotografij gasilcev, je moški v odstavno nišo trčil z zelo veliko hitrostjo.

Zaradi nesreče je bila polovica štajerske avtoceste na odseku zaprta do okoli pol ene ure popoldne.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.