Z WePadom nad iPad

Foto: Žurnal24 Bo WePad lahko konkuriral iPadu? (Foto: Reuters)
Nemško računalniško podjetje Neofonie je predstavilo svoj tablični računalnik, ki ga je poimenovalo WePad in s katerim namerava neposredno konkurirati iPadu.
Oglej si celoten članek

WePadi naj bi s svojimi zmogljivostmi oziroma tehničnimi lastnostmi prekašali iPade, med drugim naj bi imeli večji zaslon in kamero z ločljivostjo 1,3 megapiksla.

Foto: Žurnal24



WePadi podpirajo tudi flash, kar pomeni, da bi lahko prek njega gledali videoprispevke tudi z naše spletne strani.

V nasprotju z iPadom naj bi bil nekoliko težji (850 gramov). Iz podjetja Neofonie so sporočili, da "ne gredo v vojno" z Applom, ampak želijo potrošnikom predvsem ponuditi alternativo.

Ena izmed konkurenčnih prednosti naj bi bila tudi nižja cena. Kolikšna bo ta, še ni znano, potrošnikom v Nemčiji pa naj bi bili na voljo prej kot iPadi.

Apple je slednje pred dnevi začel prodajati v ZDA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.