Z zračno puško hodil po Kranju in grozil ljudem

Foto: PP Postojna
Foto: PP Postojna
Tržiški in kranjski policisti so imeli danes ponoči veliko dela z obravnavo več nasilnih kršiteljev.
Oglej si celoten članek

Nekaj  minut  po  polnoči  so v  Tržiču  posredovali v pretepu dveh skupin večinoma mladoletnih udeležencev, ki so med seboj obračunavali zaradi nekaj deset  eurov  dolga  enega od pretepačev.

Kranjski policisti pa so v Kranju okoli  treh  ponoči  obravnavali dva preveč izstopajoča in glasna domačina. Eden  od  njiju  je  pod  vplivom alkohola z zračno puško hodil po mestu in  vznemirjal  ljudi,  dekle  pa  se  je  nedostojno  vedlo.

Puško so mu zasegli

V intervenciji so policisti  oba  hitro izsledili. Moškemu so zračno puško zasegli, izdali so mu  plačilni  nalog  zaradi več kršitev javnega reda, zaradi nadaljevanja s kršitvami  pa  so  ga  tudi  pridržali. 

Ker  je  v intervenciji še napadel policiste  in  jim  grozil , ga  bodo obravnavali tudi zaradi suma kaznivega dejanja.  Ženska  se  je  v  intervenciji  umirila in se zato od policistov poslovila samo s plačilnim nalogom zaradi več kršitev javnega reda.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.