Za 150.000 evrov škode

Foto: Žurnal24 Natančen vzrok požara v podjetju Agro Ruše bo znan po končanih preiskavah. (Foto
Po požaru. Ogenj poleg stavbe uničil zaloge.
Oglej si celoten članek

Ruše. Zavarovalniški cenilci, ki so včeraj obiskali pogorišče v podjetju Agro Ruše, so ocenili, da je požar povzročil za okoli 150 tisoč evrov škode. Spomnimo, v nedeljo je v omenjenem podjetju zagorelo skladišče. Vodstvo je pozneje zanikalo informacije, da je zagorela kislina, in sporočilo, da je zagorelo štiri tisoč litrov alkohola. Na mariborskem inštitutu za varstvo okolja so včeraj preiskovali vzorce, več pa naj bi bilo znanega danes.

Vodstvo Agra Ruše je že v nedeljo zvečer zagotovilo, da požar ni povzročil okoljske škode in da je zaskrbljenost okoliškega prebivalstva odveč. Poudarili so, da so vsa njihova skladišča pregledana ter da ustrezajo normativom in predpisom. Zadnji inšpekcijski pregled je bil opravljen pred nekaj dnevi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.