Za 2.500 evrov jo je očistila črne magije

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
28-letna osumljenka je oškodovanki obljubila, da jo bo rešila "črne magije". Izročiti ji je morala ves nakit in naknadno še 2.500 evrov.
Oglej si celoten članek

Policisti PP Ljubljana Center so odvzeli prostost 28-letni državljanki BiH, ki je osumljena goljufije.

Osumljenka je v Ljubljani naključno srečala oškodovanko. V pogovoru ji je osumljenka omenila, da je oškodovanka žrtev črne magije, ki je v njenem nakitu. Pri tem ji je obljubila, da jo lahko te "črne magije" reši tako, da v enem tednu očisti njen nakit.

Oškodovanka ji je tako najprej izročila nakit. V nadaljevanju je osumljenka od oškodovanke pod pretvezo, da "čiščenje" nakita ne poteka po načrtu, zahtevala še gotovino v višini 2.500 evrov, kar ji je tudi izročila. Po tem osumljenka ni bila več dosegljiva.

Na podlagi teh zbranih obvestil so policisti osumljenko izsledili in ji odvzeli prostost. S kazensko ovadbo jo bodo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:32 14. Februar 2014.

    naša politika nas čisti že 20 let, pa se nihče ne pritožuje ;) davk naj plača pa ne bo sporno …

  • 13:16 14. Februar 2014.

    navkljub vsemu je potrebno priznati, da je 28 letnica opravila zaračunano storitev...

  • 12:24 14. Februar 2014.

    Pa kako zmoremo imeti toliko butalcev v tej sloveniji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.