Za 30 let posiljevanja hčerke tri leta zapora?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Oče hčerko posiljeval tri desetletja, rodila naj bi mu tri otroke, sodišče pa je verjelo njemu in mu dosodilo triletno zaporno kazen.
Oglej si celoten članek

Devetinšestdesetletnega Adolfa Bergbauerja se je prijel vzdevek nemški  Fritzl. Na veliko presenečenje številnih ga je sodišče v Nürnbergu oprostilo več kot 500 obtožb posilstva in ga obsodilo na manj kot tri leta zaporne kazni.  Trdi, da je hčerka pri vsem sodelovala prostovoljno. Sodišče se je strinjalo z njim in presodilo, da je na spolne odnose pristala.

Rodila naj bi mu tri otroke

Danes 46-letna hčerka pa še naprej trdi, da jo je oče zlorabljal 30 let. Pravi, da ji je grozil z nožem in jo silil v spolne odnose, še posebno nasilen naj bi bil, ko je bil pijan, poroča Daily News. 

Trdi še, da je rodila tri njegove otroke, dva sta umrla, eden pa ima posebne potrebe.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.