Za 50 otrok več kot lani

Foto: Živa Zakšek
Foto: Živa Zakšek
Vrtci. Na občini prepričani, da bo dovolj prostora za vse mariborske otroke.
Oglej si celoten članek

Maribor. “V prihajajočem šolskem letu zagotavljajo mariborski javni vrtci okrog 850 prostih mest,” so za Žurnal dejali na Mestni občini Maribor (MOM).

Cene nespremenjene

V novem letu bo na voljo 50 mest več kot letos. Na MOM ocenjujejo, da bodo s temi razpisanimi prostorskimi zmogljivostmi zagotovili prosta mesta za otroke vseh zainteresiranih staršev s stalnim prebivališčem v občini.

Letos pa občina načrtuje tudi nespremenjene cene programov vrtcev. Polna cena programa v mariborskih javnih vrtcih je tako za prvo starostno obdobje 453 evrov, za drugo starostno obdobje pa 325.

Letos le nova enota

Za letos je načrtovana izgradnja novega vrtca Lupinica. “V predlogu proračuna za letos so predvidena sredstva za porušitev obstoječega in izgradnjo nadomestnega vrtca te enote,” so dodali pristojni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.